HELP Norway

Sponsorprogrammet berører hele familien

De 350 barn og unge som får hjelp gjennom Help Norway sin støtte møtes en gang i uken til undervisning fra Guds ord og skolearbeid. Foreldrene setter stor pris på dette fordi det motiverer sponsorbarna til å jobbe hardt med studiene.

Foreldre ønsker også å bli engasjert. Mødrene er allerede med å koke maten til de barna som bor på søppelfyllingen, to ganger i uken. Det har også vært samling for fedrene der de får undervisning om viktigheten av at far også engasjerer seg i barnas utdannelse. Det har vert veldig gode tilbakemeldinger på det å bli inkludert.

Søppelplukkere på fyllingen på Cavite (bilde fra ecowastecoalition.org)

Søppelplukkere på fyllingen på Cavite (bilde fra ecowastecoalition.org)

Sorry, the comment form is closed at this time.

HELP International Norway