HELP Norway

Jaylene

To jenter på ungdomsleir

(Illustrasjonsfoto)

Jaylanie går siste år på High School dette året. Hennes far har vært syk med hjerteproblemer som har gjort at han ikke kunne arbeide og forsørge familien. I september døde han, bare 35 år gammel. Jaylanie, som har kjempet med tro og tvil og grublet på hvorfor de har det som de har det, har fått nytt lys over tilværelsen, nytt håp for framtida, hun har tatt imot Jesus, og blitt døpt.

Nå er hun ferdig på High school, hun begynner på lærer utdanning og er veldig motivert for det. Hun er en av de som har så gode karakterer at hun får fri semesteravgift. Hun tok i mot Jesus i fjor og nå er hun en aktiv, gjennomtenkt jente som ønsker å følge Jesus. Hun er aktiv i en av menighetene i nærheten, hun underviser i søndagsskolen.

Sorry, the comment form is closed at this time.

HELP International Norway